ARH15 - Orteza cu atela pentru police Mareste

ARH15 - Orteza cu atela pentru police

29,00 lei cu TVADescriere

Orteza cu atela pentru police ARH15

 

Culoare:

Negru sau crem

Orteză uşoară ce conferă o senzaţie plăcută datorită materialului din care este confecţionată, care permite circulaţia aerului;
- Atelă integrată modelată anatomic, pentru imobilizarea articulaţiei policelui;
- Nu afectează mobilitatea degetelor.

Acest produs este recomandat in:
- tenosinovita de Quervain a incheieturii miinii,
- leziuni ale ligamentelor

Pentru a comanda marimea potrivita se masoara circumferinta incheieturii mainii.

 

Asiguratii care au nevoie de orteze pot beneficia gratuit de aceste dispozitive daca sunt asigurati in sistemul de stat de asigurari de sanatate.
Pacientul trebuie sa obtina de la medicul de specialitate doua recomandari medicale: una special pentru Casa Judeţeana de Asigurari de Sanatate, alta pentru furnizorul de unde vor fi comandate dispozitivele medicale. 
Documente necesare:
- copia dupa buletinul parintelui si dupa certificatul de nastere a copilului 
- adeverinta doveditoare privind plata asigurarilor de sanatate. 
Documentele sunt depuse la Casa de Asigurari de Sanatate la biroul pentru dispozitive medicale. Prescriptiile medicale pentru orteze sunt valabile 30 de zile de la data emiterii. 
In situatia in care cererile pentru orteze conduc la depasirea fondului lunar aprobat, se intocmesc liste de prioritate pentru asigurati, pe categorii de dispozitive medicale.


Opinii

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

Nota 
2015-05-18

ORTEZA CU ATELA PENTRU POLICE

Un produs excelent pe care îl recomand tuturor celor cu probleme legate de police. Eu personal am suferit o tăietură de tendon extensor la policele stâng și după îndepărtarea atelei ghipsate am ales sa folosesc aceasta orteza deoarece aveam nevoie sa muncesc în gradina, la țară. Sincer , nu știu ce m-as fi făcut fără ea. Un produs foarte bun și ieftin comparativ cu alte produse similare de pe piață

  • 1 din 1 persoane au considerat utila aceasta opinie.

Scrieti opinia dvs. !

Scrieti o opinie

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

CA350L - Scaun de baie cu spatar

CA350L - Scaun de baie cu spatar

Scaun de baie cu spatar - CA350L