Orteze Exista 167 produse.

Orteze
Orteze
Ortezele se folosesc in urma unor luxatii si rupturi la nivelul membrelor superioare, inferioare sau alte parti ale corpului, fiind confectionate din material dur sau au fixate materiale rigide, ca sa sustina acea parte a corpului afectata sau accidentata. Ortezele se pot folosi pentru genunchi, glezna, brat si antebrat, mana/degete, picior sau abdomen, cervicale, gat sau torace. Ortezele pot imbraca diverse forme: atele, gulere, centuri, sosete, cotiere, gutiere.

Subcategorii

 • Regiunea cervicala
  Ortezele pentru regiunea cervicala sunt dispozitive medicale care imobilizeaza zona gatului, in urma unui traumatism brusc de tipul intindere, entorsa sau luxatie cervicala, a unui traumatism minor prin hiperflexie-hiperextensie, unei operatii de torticolis, unei interventii chirurgicale la nivelul coloanei vertebrale.
 • Brat - cot - antebrat
  Ortezele pentru brat, cot si antebrat sunt dispozitive medicale specifice care sunt diversificate in functie de functionalitatea ortezei medicale si de materialele componente. Orteza pentru cot este recomandata mai ales in cazul in care pacientul se confrunta cu: intindere, entorsa a cotului, dislocare a articulatiei cotului, ruptura de ligament sau in perioada de refacere dupa o fractura la nivelul bratului. Orteza pentru umar reduce perioada de purtare a gipsului si are efecte curative in cazul in care pacientul a suferit: leziune a umarului, leziune musculara in jurul centurii scapulare si articulatiei cotului, fractura a bratului, fractura a antebratului, interventie chirurgicala la nivelul umarului sau cotului sau a bratului si/sau antebratului si este in perioada de recuperare postoperatorie.
 • Mana
  Ortezele de mana sunt dispozitive concepute pentru luxatie, entorsa, fracturi la mana, poliartrita reumatoida, sindrom de tunel carpian, leziuni ale nervului radial, ulnar dar si pentru stabilizarea mainii in activitati sportive. Ortezele medicale pentru mana sunt rezistente si sunt recomandate pentru mai multe utilizari indelungate.
 • Degete mana
  Ortezele si atelele pentru degete mana sunt elastice, au o forma anatomica, ofera suport in mentinerea activitatilor zilnice, imobilizeaza, ofera sustinere post-operator/post-traumatic si sunt recomandate pentru diverse afectiuni la nivelul degetelor: entorsa de deget, luxatia de deget, fractura de falanga, entorse si luxatii la police.
 • Torace si abdomen
 • Genunchi - Genunchiere
 • Glezna si picior
 • Talonete
 • Ciorapi compresivi
pe pagina
0 Opinii

ARH95 - Atele pentru deget

10,00 lei
Vizualizare rapida
10,00 lei 17,00 lei Pret Redus!
-7,00 lei
0 Opinii

ARH94 - Orteza imobilizare deget

10,00 lei 17,00 lei Pret Redus!
-7,00 lei
Pret redus!
0 Opinii

ARF06 - Separator pentru degete picioare

15,00 lei
0 Opinii

ARM300B - Orteza brat  - Suport imobilizare brat cu o curea de talie suplimentara

18,00 lei
0 Opinii

ARH97 - Atela din aluminiu pentru deget

0 Opinii

ARH96 - Atela de protectie deget

20,00 lei
0 Opinii

ARM304 - Orteza brat - Suport imobilizare brat

22,00 lei
1 Opinii

ARK2110 - Orteza pentru tendonul rotulian

22,00 lei
Adauga in cos
1 Opinii

ARH2603 - Orteza simpla pentru articulatia mainii

22,00 lei
0 Opinii

ARH2600 - Orteza simpla pentaru articulatia mainii

22,00 lei
Adauga in cos
0 Opinii

ARH98 - Orteza de deget din aluminiu

24,00 lei
0 Opinii

RP183 - Guler cervical semi rigid, din poliamida

26,00 lei
Adauga in cos
Afisare 1 - 12 din 167 produse