Dispozitive de mers Exista 85 produse.

Dispozitive de mers
Dispozitive de mers
Ortopedix va pune la dispozitie o gama diversa de dispozitive de mers pentru copii, adulti, oameni de varsta a doua/varstnici. Dispozitivele de mers se pot achizitiona in functie de necesitate, de indicatia medicului specialist sau de posibilitatile financiare: cadre de mers, cadre de mers cu sprijin subbrat, carje cu sprijin antebrat si subbrat, bastoane, bastoane cu trei picioare/bastoane tripod, bastoane cu patru picioare/bastoane tetrapod, rolatoare.

Subcategorii

 • Rolatoare
  Rolatorul ortopedic este un dispozitiv medical utilizat de persoanele varstnice, persoanelor cu handicap ce sufera de dizabilitati locomotorii, persoane cu o conditie fizica slaba si echilibru precar. Rolatorul ortopedic poate avea doua, trei sau patru roti, schelet din otel sau aluminiu vopsit, frane cu autoblocare pentru siguranta utilizatorului si cos de depozitare extrem de util la cumparaturi. Rolatorul medical se pliaza pentru a reduce volumul ocupat.
 • Cadre de mers
  Cadrul de mers este utilizat de pacienti cu dizabilitati locomotorii, in mentinerea sau recuperarea progresiva a mersului in faza post traumatism (accident, interventie medicala, imobilizare gipsata). Cadrul de mers are avantajul ca asigura un suport maxim al pacientului, permite controlul distribuirii greutatii corpului, este util si in operatiile de asezare respectiv ridicare de pe scaun, fotoliu, WC folosind forta bartelor pentru diminuarea fortei exercitate asupra picioarelor.
 • Cadre de mers sprijin subrat
  Cadrul de mers cu sprijin subrat este realizat pentru a sustine persoanele cu dificultati la miscare. Cadrele de mers cu sprijin subrat sau pe antebrat pot fi fixe, detasabile sau pliabile, realizat in tubulatura din otel cromat, cu inaltime fixa/reglabila pana la sprijin mana/subrat, cu roti cu frana.
 • Carje cu sprijin antebrat si subrat
  Carjele cu sprijin pe antebrat si subrat sunt destinate persoanelor care datorita unor accidente ori a unor interventii chirurgicale suferite au un membru inferior imobilizat pe care nu au voie sa il solicite, pentru a se putea deplasa. Pentru utilizarea corecta carjele acestea trebuie reglate corelat cu inaltimea pacientului. Carjele sunt disponibile atat pentru copii cat si pentru adulti in varianta anatomica, cu sprijin subaxilar sau cu sprijin pe cot, reglabile in inaltime si pufere antiderapante, realizate din aluminiu anodizat usor.
 • Bastoane tripod/tetrapod
  Bastoanele ortopedice tripod (bastoane cu trei picioare) sau bastoanele tetrapod (bastoane cu patru picioare) pentru copii si adulti, sustin echilibrul in mers, sunt ajustabile pe inaltime, au maner deschis, inchis sau curb si sprijin pe cot, dar si pufere antiderapante pentru sigurata.
 • Bastoane
  Bastonul ortopedic poate fi utilizat temporar sau permanent de catre persoanele care au un handicap usor sau sunt intr-o faza de recuperare post-traumatica, interventii chirurgicale, imobilizare in aparat gipsat. Prin utilizarea bastonului se compenseaza instabilitatea in timpul mersului. Aceste articole ortopedice sunt fixe, reglabile in inaltime sau pliabile, din aluminiu sau lemn, cu maner curb sau in T, pentru barbati sau femei.
pe pagina
0 Opinii

Baston din lemn cu maner curb pentru femei - culoare rosu castan - RP122

25,00 lei
0 Opinii

Baston din lemn cu maner curb - culoare alun - RP120

26,00 lei
Vizualizare rapida
27,00 lei 40,07 lei Pret Redus!
-13,00 lei
0 Opinii

Baston reglabil cu maner in T - FS939L

27,00 lei 40,07 lei Pret Redus!
-13,00 lei
Pret redus!
Adauga in cos
0 Opinii

Baston din lemn cu maner curb – culoare lemn frasin - MRP121

27,00 lei
Adauga in cos
Vizualizare rapida
34,00 lei 40,07 lei Pret Redus!
-6,00 lei
1 Opinii

Baston reglabil cu maner (plstic) in T  - FS929L

34,00 lei 40,07 lei Pret Redus!
-6,00 lei
Pret redus!
0 Opinii

CA851 - Carja cu sprijin pe cot

35,00 lei
Adauga in cos
Vizualizare rapida
39,00 lei 45,00 lei Pret Redus!
-6,00 lei
1 Opinii

Baston din lemn pentru femei, maner lemn - RP140

39,00 lei 45,00 lei Pret Redus!
-6,00 lei
Pret redus!
0 Opinii

RP142 - Baston din lemn pentru barbati inel si maner plastic

41,00 lei
Adauga in cos
0 Opinii

CA802 - Carja cu sprijin subaxilar, reglabila pe inaltime

43,00 lei
Adauga in cos
0 Opinii

Baston pliabil maner in T - FS927L

43,00 lei
1 Opinii

Baston reglabil din aluminiu, cu maner lemn/plastic diferite forme

43,00 lei
0 Opinii

FS940L - Baston cu scaun pliabil

45,00 lei
Adauga in cos
Afisare 1 - 12 din 85 produse