Orteze picior

Ortezele pentru picior ajuta la protejarea musculaturii piciorului in activitatile sportive, in activitatile zilnice, dar si la tratarea diverselor leziuni sau rupturi musculare. Ortezele medicale au rolul de a oferi suport optim, diminuand durerile, marind mobilitatea si favorizand vindecarea. Purtarea unei orteze de picior este indicata si dupa operatii sau traumatisme ale coapsei sau gambei, asigurand o protectie sporita zonei, dar si pentru sustinerea cvadricepsilor si bicepsilor femurali, ce necesita aplicarea compresiei si caldurii pe grupele de muschi aductori.

O orteza potrivita din punct de vedere anatomic si al afectiunii nu va provoca disconfort in timpul mersului si va accelera procesul de recuperare a piciorului. Ortezele pentru picior asigura o sustinere corecta si o buna compresie a zonei, lasand, in acelasi timp, pielea sa respire.

Pe de alta parte, ortezele pentru talpa, respectiv branturile ortopedice sau sustinatorii plantari, au rol terapeutic si se utilizeaza pentru corectarea unei serii de patologii ale piciorului printre care se numara platfusul, pintenii calcaneeni sau o serie de afectiuni ale tendonului lui Ahile. Ortezele pentru talpa mai sunt destinate imbunatatirii confortului in activitatea de zi cu zi: amortizeaza impactul cu solul in timpul mersului, regleaza temperatura piciorului, reduc disconfortul generat de transpiratia picioarelor si amelioreaza durerile prin distributia egala a greutatii corpului.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password