Pret redus! RS946 - Carucior pentru baie si toaleta Mareste

RS846 - Carucior pentru baie si toaleta

Produs cu
TRANSPORT GRATUIT!

1 530,00 lei   

Reducere 140,00 lei


1 390,00 lei cu TVA


Acest produs nu mai este in stoc

RS846


Descriere

RS846 - Carucior pentru baie si toaleta

- este usor intretinut si de manipulat

- cadru din aluminiu vopsit cu vopsea epoxidica

- suport brat rabatabil,

- sprijin picioare detasabil si reglabil pe inaltime

- spatar detasabil

- reglabil pe inaltime de la 49 cm la 54 cm

- greutate maxima 125 kg

- 4 roti cu diametru de 100 mm, doua dintre ele avand sistem de franare

________________________________________________________________________________________

DECONTARE CARUCIOR CU ROTILE PRIN CASA DE ASIGURARI DE SANATATE A JUDETULUI DE DOMICILIU

Casa de Asigurari de Sanatate a judetului de domiciliu deconteaza gratuit fiecarui pacient o data la 3 ani achizitionarea unui carucior cu rotile cu o valoare de referinta de maximum 886,33 lei (daca produsul dorit depaseste suma decontata, diferenta va fi platita de catre asigurat).
Aveti acest drept daca, prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate, nu ati beneficiat de un carucior cu rotile in ultimii 3 ani.

PENTRU OBTINEREA GRATUITA A PRODUSELOR DECONTATE TREBUIE SA DEPUNETI LA CASA JUDETEANA DE ASIGURARI DE SANATATE UN DOSAR CU URMATOARELE DOCUMENTE:
 • Model cerere dispozitive medicale (ex. Model cerere CAS Bihor)
 • Prescriptia medicala din partea medicului specialist/Recomandare privind acordarea dispozitivelor medicale destinate recuperarii unor deficiente organice sau functionale, in original (valabilitate 30 zile de la eliberare);
 • Copie a cartii de identitate / Copie a certificatului de nastere, pentru copii pana la 14 ani;
 • Dovada calitatii de asigurat;
 • Copie certificat de incadrare in grad de handicap (daca este cazul);
 • Copie buletin de identitate/carte de identitate persoana imputernicita, sentinta judecatoreasca pentru numirea tutorelui copilului minor, sentinta judecatoreasca pentru numirea curatorului, imputernicire notariala

Decizia primita de la Casa de Asigurari de Sanatate este valabila 30 de zile, timp in care puteti comanda produsul.
Pentru achizitiile efectuate prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate nu sunt valabile preturile promotionale.
Lista cu produsele decontate de Casa de Asigurari de Sanatate a judetului de domiciliu se poate vedea accesand link-ul: 'Produse decontate prin CAS'.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta telefonic la numerele de telefon: 0259.435.571, 0359.431.310 sau 0731.016.702.
Casa Nationala de Asigurari de Sanatate: Calea Calarasilor nr. 248, bl. S19, Sector 3, Bucuresti, Directia Relatii cu Asiguratii: Tel. 021-3026200 int. 236.


Opinii

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

Nota 
2015-04-14

un produs bun

E prima data cand cumpar un astfel de carucior si l-am ales pentru un transfer cat mai usor intre pat si carucior. L-am primit partial dezasamblat. La asamblarea rotilor, care se face cu niste clipsuri, am constatat ca de fapt are doar doua pozitii pentru reglarea inaltimii (probabil una la 49 cm si una la 54 de cm inaltime sezut - nu am masurat exact). Pentru mine nu a fost un inconvenient deoarece aveam nevoie sa fie la inaltimea patului care e aprox. 50 cm si se potriveste perfect. Este foarte bun pentru o persoana care isi poate face singura transferul, dar chiar si in acest caz este absolut necesara o a doua persoana care sa tina bine caruciorul. Pentru mine este exact ceea ce vroiam si il recomand cu incredere. De asemenea, recomand si Ortopedix: foarte amabili, comanda onorata cu promptitudine.

  Scrieti opinia dvs. !

  Scrieti o opinie

  Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

  CA350L - Scaun de baie cu spatar

  CA350L - Scaun de baie cu spatar

  Scaun de baie cu spatar - CA350L