Carucioare transport - actionare manuala Exista 62 produse.

Carucioare transport - actionare manuala
Carucioare transport - actionare manuala
In categoria de carucioare transport pacienti cu actionare manuala gasiti o gama variata de: carucioare rulante active, carucioare rulante de pozitionare, scaune cu rotile pentru copii si adulti, fotolii rulante standard, scaune rulante cu sezut extralarg, carucioare rulante tranzit. Ele pot avea structura din otel cromat/vopsit sau aliminiu, fixe sau pliabile, cu o sustinere a greutatii cuprinsa intre 75 si 150 kg.

Subcategorii

 • Carucioare rulante active
  Scaunul pentru persoane active are un schelet rigid, sudat, extrem de rezistent, de usor si se adapteaza la o gama larga de cerinte clinice, de confort, de manevrabilitate, de siguranta ale utilizatorulului activ, care desfasoara activitati zilnice, necesitand independenta de deplasare. Suportul pentru sprijinul picioarelor este rigid, simplu. Rotile fata au diametru mic iar distanta dintre axul rotii spate si respectiv fata este mica. Pe langa greutatea redusa acest tip de scaun are o manevrabilitate si o rezistenta deosebita, el este folosit in activitatile zilnice, deplasari frecvente, rapide, cu liftul, pe usi batante, daca este nevoie pe scari.
 • Carucioare rulante de pozitionare
  Carucioarele rulante de pozitionare trebuie sa permita personalizarea prin reglarea unor caracteristici ca: unghiul de inclinare al spatarului, al scaunului si al suportului de picioare; inaltimea spatarului si a suportului de picioare; adancimea sezutului; tetiera, centurile, perna abductoare si masuta detasabila. Datorita posibilitatii de reglare de catre utilizator a pozitiei de sedere si a caracteristicilor bune de rulare, caruciorul rulant cu actionare manuala multipozabil este ideal si pentru repaus.
 • Carucioare rulante pentru copii
  Carucioare rulante pentru copii cu antrenare manuala sunt de o calitate superioara, structura rezistenta, dimensiuni corespunzatoare taliei unui copil sau adolescent, foarte usoare, sustinand o greutate maxima de 100 kg.
 • Carucioare rulante standard
  Caruciorul rulant este conceput pentru a imbunatatii mobilitatea persoanelor cu handicap locomotor permanent sau temporar (care au suferit un accident sau interventii chirurgicale) si care nu isi pot mentine echilibrul si nu se pot deplasa. Caruciorul rulant cu actionare manuala ofera libertate in miscare precum si independenta utilizatorului facilitandu-i deplasarea atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei, indiferent de vreme si temperaturi. Fotoliile rulante functioneaza prin impingere fiind usor de manevrat, foarte confortabile si sigure pentru utilizator. Caruciorul rulant ortopedic are o structura rezistenta, greutate redusa, prevazut cu manere detasabile pentru sustinerea bratelor, pliabil - fiind usor de depozitat si de transportat.
 • Carucioare rulante cu sezut extralarg
  Carucioarele rulante cu sezut extralarg pentru persoanele supraponderale sunt construite pe cadru din otel dublat (intarit) destinate persoanelor cu o greutate maxima de 200 kg. Rotile sunt intarite pentru a suporta greutati sporite iar cuciucurile sunt pline. Cu ajutorul fotoliilor rulante cu sezut extralarg utilizatorul se poate deplasa singur prin antrenarea rotilor spate sau poate fi impins de un insotitor prin utilizarea manerelor din spate. Scaunele cu rotile pentru persoane supraponderale dispun si de buzunare spate pentru transportul actelor.
 • Carucioare rulante tranzit
  Carucioare rulante tranzit pentru persoanele cu deficiente locomotorii se folosesc in spitale, aeroporturi, camine batrani, centre recuperare, domiciliu si functioneaza prin impingere fiind usor de manevrat, foarte confortabile si sigure pentru utilizator.
 • Triciclete copii

  Tricicleta pentru copii cu dizabilitati

pe pagina
Vizualizare rapida
2 910,00 lei 3 100,00 lei Pret Redus!
-190,00 lei
0 Opinii

CP900 - Fotoliu rulant cu actionare manuala, metal vopsit - 100Kg

2 910,00 lei 3 100,00 lei Pret Redus!
-190,00 lei
Pret redus!
Adauga in cos
Vizualizare rapida
3 162,00 lei 3 300,00 lei Pret Redus!
-138,00 lei
0 Opinii

CP910 - Fotoliu rulant cu actionare manuala, metal vopsit - 100Kg

3 162,00 lei 3 300,00 lei Pret Redus!
-138,00 lei
Pret redus!
Adauga in cos
Afisare 61 - 62 din 62 produse