ARM1304 - Orteza brat opii - Suport imobilizare brat cu o curea de talie suplimentara Mareste

ARM1304 - Orteza brat copii cu suport imobilizare brat

34,00 lei cu TVA


Cumparand acest produs primiti 1,70 lei prin programul nostru de fidelizare a clientilor. Astfel, cu aceasta comanda veti acumula un total de 1,70 lei , suma pe care o puteti folosi la urmatoarea comanda prin generarea unui cupon de reducere in sectiunea "Cupoanele mele" din contul dvs..Descriere

ARM1304 - Orteza brat opii cu suport imobilizare brat

Marimi: 

L~31-34 cm
M~29-31cm
S~27-29 cm 
Stabilizeaza bratul in pozitia dorita pentru a imobiliza bratul si umarul dupa o dislocare si pentru a impune o pozitie de odihna post-operatorie la copii. Contine o curea reglabila pentru gat si umar si o curea pentru talie.
Pentru a comanda marimea potrivita se masoara distanta de la cot pana la varful degetelor.
 
Asiguratii care au nevoie de orteze pot beneficia gratuit de aceste dispozitive daca sunt asigurati in sistemul de stat de asigurari de sanatate.
Pacientul trebuie sa obtina de la medicul de specialitate doua recomandari medicale: una special pentru Casa Judeţeana de Asigurari de Sanatate, alta pentru furnizorul de unde vor fi comandate dispozitivele medicale. 
Documente necesare:
- copia dupa buletinul parintelui si dupa certificatul de nastere a copilului 
- adeverinta doveditoare privind plata asigurarilor de sanatate. 
Documentele sunt depuse la Casa de Asigurari de Sanatate la biroul pentru dispozitive medicale. Prescriptiile medicale pentru orteze sunt valabile 30 de zile de la data emiterii. 
In situatia in care cererile pentru orteze conduc la depasirea fondului lunar aprobat, se intocmesc liste de prioritate pentru asigurati, pe categorii de dispozitive medicale.

Opinii

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

Scrieti o opinie

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

AKS-L4- Pat electric

AKS-L4- Pat electric

L4 - Pat electric
Pretul cu reducere este valabil doar in cazul in care plata se face la livrare