Pret redus! AT04002 - Orteza umar cu centura de fixare Mareste

AT04002 - Orteza umar cu centura de fixare

180,00 lei   

Reducere 60,00 lei


120,00 lei cu TVA


Cumparand acest produs primiti 6,00 lei prin programul nostru de fidelizare a clientilor. Astfel, cu aceasta comanda veti acumula un total de 6,00 lei , suma pe care o puteti folosi la urmatoarea comanda prin generarea unui cupon de reducere in sectiunea "Cupoanele mele" din contul dvs..Descriere

AT04002 Orteza umar cu centura de fixare  

Orteza pentru umar si brat, realizata dupa bandajul tip Dessault, facuta din spuma usoara, care permite pielii sa respire acoperita cu un material textil care transfera caldura si umiditatea in exterior.

Este recomandata in tratamentul leziunilor la umar si cot:
    - imobilizarea bratului si antebratului
    - entorse
    - luxatii sau fracturi la nivelul articulatiei scapulo-humerale
    - contuzii
    - periartrita scapulo-humerala
    - imobilizare postoperatorie, echivalentul bandajului Dessault

Ajuta in procesul de vindecare a afectiunilor inflamatorii
Reduce la minimum perioada de aplicare si de imobilizare cu ipsos, garantand o stabilizare perfecta si imobilizare a articulatiei umarului in extremitatea superioara.
Trebuie aplicata in conformitate cu instructiunile unui medic sau fizioterapeut. Orteza  poate fi folosita atat pe umarul drept cat si pe umarul stang.
Nu trebuie utilizata in caz de rani deschise, zgarieturi ale epidermei, precum si in urma aplicarii in prealabil a unui gel de incalzire sau unguent.
Se recomanda a fi spalata in apa calda (la temperaturi de pana la 40°C) cu un detergent slab. Nu calcati, nu uscati, nu folositi inalbitori, nu centrifugati. Stoarceti usor dupa spalare si uscati in aer liber.

Pentru a alege marimea potrivita, masurati circumferinta la nivelul toracelui cu bratul intins pe langa corp.

Dimensiuni:
S: 60 ÷ 70 cm,
M: 70 ÷ 80 cm,
L: 80 ÷ 90 cm,
XL: 90 ÷ 120 cm,
XXL: 120 ÷ 135 cm.

______________________________________________________________________________

Asiguratii care au nevoie de orteze pot beneficia gratuit de aceste dispozitive daca sunt asigurati in sistemul de stat de asigurari de sanatate.
Pacientul trebuie sa obtina de la medicul de specialitate doua recomandari medicale: una special pentru Casa Judeţeana de Asigurari de Sanatate, alta pentru furnizorul de unde vor fi comandate dispozitivele medicale.

Documente necesare:
- copia dupa buletinul parintelui si dupa certificatul de nastere a copilului
- adeverinta doveditoare privind plata asigurarilor de sanatate.

Documentele sunt depuse la Casa de Asigurari de Sanatate la biroul pentru dispozitive medicale. Prescriptiile medicale pentru orteze sunt valabile 30 de zile de la data emiterii.

In situatia in care cererile pentru orteze conduc la depasirea fondului lunar aprobat, se intocmesc liste de prioritate pentru asigurati, pe categorii de dispozitive medicale.


Opinii

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

Scrieti o opinie

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

AKS-L4- Pat electric

AKS-L4- Pat electric

L4 - Pat electric
Pretul cu reducere este valabil doar in cazul in care plata se face la livrare