Pret redus! AT04001 - Orteza pentru imobilizare umar si brat tip Dessault Mareste

AT04001 - Orteza pentru imobilizare umar si brat tip Dessault

180,00 lei   

Reducere 60,00 lei


120,00 lei cu TVA


Cumparand acest produs primiti 6,00 lei prin programul nostru de fidelizare a clientilor. Astfel, cu aceasta comanda veti acumula un total de 6,00 lei , suma pe care o puteti folosi la urmatoarea comanda prin generarea unui cupon de reducere in sectiunea "Cupoanele mele" din contul dvs..Descriere

AT04001 - Orteza pentru imobilizare  umar si brat tip Dessault

Realizata dintr-o spuma usoara, care permite pielii sa respire acoperita cu material textile care transfera caldura si de umiditatea in exterior, crescand astfel confortul utilizarii produsului.  
Permite intretinerea usoara a igienei.

Aplicare:
- conceputa similar bandajului tip Dessault

Rerecomandata in tratamentul leziunilor la umar si cot, inclusiv fracturi, dislocarile de umar, entorse, poate fi de asemenea aplicata in procesul de vindecare a afectiunilor inflamatorii.
Permite reducerea la minimum a perioadei de aplicare si de imobilizare cu ipsos, garantand stabilizare perfecta si imobilizarea articulatiei umarului in extremitatea superioara.
Poate fi ajustata rapid si usor pe forma corpului pacientului si se utilizeaza in conformitate cu instructiunile unui medic sau fizioterapeut.
Poate fi folosita atat pe umarul drept cat si pe umarul stang.
Nu trebuie utilizat in caz de rani deschise, zgarieturi ale epidermei, precum si in urma aplicarii in prealabil a unui gel de incalzire sau unguent.
Se recomanda a fi spalata in apa calda (la temperaturi de pana la 40°C) cu un detergent slab. Nu calcati, nu uscati, nu folositi inalbitori, nu centrifugati. Stoarceti usor dupa spalare si uscati in aer liber.

Pentru a alege marimea potrivita, masurati  circumferința  la nivelul  toracelui cu bratul intins pe langa corp .

Dimensiuni:
S: 60 ÷ 70 cm,
M: 70 ÷ 80 cm,
L: 80 ÷ 90 cm,
XL: 90 ÷ 120 cm.

______________________________________________________________________________

Asiguratii care au nevoie de orteze pot beneficia gratuit de aceste dispozitive daca sunt asigurati in sistemul de stat de asigurari de sanatate.
Pacientul trebuie sa obtina de la medicul de specialitate doua recomandari medicale: una special pentru Casa Judeţeana de Asigurari de Sanatate, alta pentru furnizorul de unde vor fi comandate dispozitivele medicale.

Documente necesare:
- copia dupa buletinul parintelui si dupa certificatul de nastere a copilului
- adeverinta doveditoare privind plata asigurarilor de sanatate.

Documentele sunt depuse la Casa de Asigurari de Sanatate la biroul pentru dispozitive medicale. Prescriptiile medicale pentru orteze sunt valabile 30 de zile de la data emiterii.

In situatia in care cererile pentru orteze conduc la depasirea fondului lunar aprobat, se intocmesc liste de prioritate pentru asigurati, pe categorii de dispozitive medicale.


Opinii

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

Scrieti o opinie

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

AKS-L4- Pat electric

AKS-L4- Pat electric

L4 - Pat electric
Pretul cu reducere este valabil doar in cazul in care plata se face la livrare