Pret redus! ARH99 - Orteza  pentru extensia asistata a degetului Mareste

ARH99 - Orteza pentru extensia asistata a degetului


Descriere

ARH99 - Orteza pentru extensia asistata a degetului

Este ideala pentru a recastiga ultimele grade de extensie in articulatia interfalangiana proximala. 

Extinde usor si articulatia metacarpofalangiana mentinand axul  miscarii aproape de cel al articulatiei interfalangiene proximale, rezultand o imbunatatire a pozitiei si aliniamentului. 

Produsul are un pad dorsal care la nivelul articulatiei interfalangiene proximale ce distribuie presiunea pe o suprafata intinse iar arcurile din otel pot fi indoite pentru a modifica tensiunea acestora.

Acest atelăâa se poate folosi in cazul unei leziuni a tendoanelor din degete, care impiedica degetele de a complet îndrepta.

Indicatii: contractura in flexie a articulatiei interfalangiene proximale.

Aplicabila ca imobilizare a degetului, ca atela de baseball, protector deget sau pentru fracturi transversale ale falangelui.

Fabricat din tabla de aluminiu laminata cu spuma, pentru un confort optim.

Marimea corecta se stabileste masurand lungimea degetului:

- S ~ (4.5-5 cm)

- M ~ (5-6cm)

- L ~ (6-7 cm)

________________________________________________________________________________________

Casa de Asigurari de Sanatate a judetului de domiciliu, deconteaza o data la 5 ani fiecarei persoane cu dizabilitati, achizitionarea unei orteze cu o valoare de maximum 1.104,44 lei (daca produsul dorit depaseste suma decontata, diferenta va fi platita de catre asigurat).
Aveti acest drept, daca prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate, nu ati primit un scaun rulant nou in ultimii 5 ani.

Pentru obtinerea gratuita a scaunului/fotoliului rulant, trebuie depus la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate un dosar care sa contina urmatoarele documente:

- Recomandarea din partea unui medic specialist (2 exemplare originale - valabile 30 de zile de la data emiterii);
- Certificatul gradului de handicap (copie);
- Ultimul cupon de pensie (in original);
- Certificatul de nastere sau Cartea de identitate a beneficiarului (copie);
- Cartea de identitate a asistenului personal (copie).

Cererea, in urma depunerii acestor documente, va fi aprobata conform legii, in termen de 30 de zile. Decizia primita de la Casa de Asigurari de Sanatate este valabila 30 de zile, timp in care puteti comanda un scaun/fotoliu rulant.

Pentru achizitiile efectuate prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate nu sunt valabile preturile promotionale si nu se acumuleaza puncte de fidelitate.


Opinii

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

Scrieti o opinie

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

CA350L - Scaun de baie cu spatar

CA350L - Scaun de baie cu spatar

Scaun de baie cu spatar - CA350L