Program de afiliere

Recomanda produsele noastre pentru a castiga bani din vanzarile pe care le aduci. In cadrul retelei de marketing afiliat Profitshare iti oferim bani pentru promovarea online a produselor noastre!


Avem o oferta de peste 500 de produse din gama dispozitivelor de mers si reabilitare, produse pentru ingrjirea sanatatii, si nu numai (exemplu: fotolii rulante, orteze, paturi pentru ingrijirea la domiciliu, dispozitive pentru ingrijirea sanatatii, aparate aerosoli, tensiometre electronice, glucometre, aparate apnee, cadre de mers, scaune baie, WC de camera, etc.) Ortopedix.ro se adreseaza in special persoanelor care au nevoie de ingrijire la domiciliu sau recuperare, sportivilor, persoanelor in varsta sau cu dizabilitati, etc.


Pentru fiecare comanda/vanzare din magazinul Ortopedix.ro, venita ca urmare directa a recomandarilor din website-urile tale, vei fi rasplatit cu un comision de 10% din valoarea vanzarii. Diversitatea produselor oferite, stocurile permanent mari, serviciile de calitate si promptitudinea sunt cele mai importante atuuri pe care te poti baza ca afiliat Ortopedix si valabile pentru programul nostru de afiliere.


Prin intermediul retelei Profitshare iti punem la dispozitie oportunitati de castig eficiente si variate - campanii si promotii special create pentru a atrage un numar mare de cumparatori. Nu ai nevoie de experienta sau cunostinte de programare pentru a promova online, noi iti vom pune la dispozitie instrumente de promovare unice, originale si atragatoare, dar si o oferta cu preturi competitive.


Ai multiple posibilitati de a promova produsele Ortopedix.ro pentru a castiga bani:

- intr-unul sau mai multe website-uri pe care le detii;
- in forumuri;
- in retele sociale;
- in campanii platite (Pay Per Click).


Ca si instrumente de promovare ai de ales intre:

- link-uri de afiliere;
- widget-uri de produse;
- pool de campanii (o zona de bannere in format standard care se afiseaza in rotatie);
- slider de produse.


Un simplu banner afisat pe site-ul tau iti va creste, fara indoiala, veniturile. Iar partea buna este ca plata se face lunar, conform regulamentului Profitshare.ro.


Categorii de produse disponibile in magazinul online Ortopedix.ro

Ingrijire Personala & Sanatate


Fii afiliatul nostru