Dispozitive de mers Exista 91 produse.

Dispozitive de mers
Dispozitive de mers
Ortopedix va pune la dispozitie o gama diversa de dispozitive de mers pentru copii, adulti, oameni de varsta a doua/varstnici. Dispozitivele de mers se pot achizitiona in functie de necesitate, de indicatia medicului specialist sau de posibilitatile financiare: cadre de mers, cadre de mers cu sprijin subbrat, carje cu sprijin antebrat si subbrat, bastoane, bastoane cu trei picioare/bastoane tripod, bastoane cu patru picioare/bastoane tetrapod, rolatoare.

Subcategorii

 • Rolatoare
  Rolatorul ortopedic este un dispozitiv medical utilizat de persoanele varstnice, persoanelor cu handicap ce sufera de dizabilitati locomotorii, persoane cu o conditie fizica slaba si echilibru precar. Rolatorul ortopedic poate avea doua, trei sau patru roti, schelet din otel sau aluminiu vopsit, frane cu autoblocare pentru siguranta utilizatorului si cos de depozitare extrem de util la cumparaturi. Rolatorul medical se pliaza pentru a reduce volumul ocupat.
 • Cadre de mers
  Cadrul de mers este utilizat de pacienti cu dizabilitati locomotorii, in mentinerea sau recuperarea progresiva a mersului in faza post traumatism (accident, interventie medicala, imobilizare gipsata). Cadrul de mers are avantajul ca asigura un suport maxim al pacientului, permite controlul distribuirii greutatii corpului, este util si in operatiile de asezare respectiv ridicare de pe scaun, fotoliu, WC folosind forta bartelor pentru diminuarea fortei exercitate asupra picioarelor.
 • Cadre de mers sprijin subrat
  Cadrul de mers cu sprijin subrat este realizat pentru a sustine persoanele cu dificultati la miscare. Cadrele de mers cu sprijin subrat sau pe antebrat pot fi fixe, detasabile sau pliabile, realizat in tubulatura din otel cromat, cu inaltime fixa/reglabila pana la sprijin mana/subrat, cu roti cu frana.
 • Carje cu sprijin antebrat si subrat
  Carjele cu sprijin pe antebrat si subrat sunt destinate persoanelor care datorita unor accidente ori a unor interventii chirurgicale suferite au un membru inferior imobilizat pe care nu au voie sa il solicite, pentru a se putea deplasa. Pentru utilizarea corecta carjele acestea trebuie reglate corelat cu inaltimea pacientului. Carjele sunt disponibile atat pentru copii cat si pentru adulti in varianta anatomica, cu sprijin subaxilar sau cu sprijin pe cot, reglabile in inaltime si pufere antiderapante, realizate din aluminiu anodizat usor.
 • Bastoane tripod/tetrapod
  Bastoanele ortopedice tripod (bastoane cu trei picioare) sau bastoanele tetrapod (bastoane cu patru picioare) pentru copii si adulti, sustin echilibrul in mers, sunt ajustabile pe inaltime, au maner deschis, inchis sau curb si sprijin pe cot, dar si pufere antiderapante pentru sigurata.
 • Bastoane
  Bastonul ortopedic poate fi utilizat temporar sau permanent de catre persoanele care au un handicap usor sau sunt intr-o faza de recuperare post-traumatica, interventii chirurgicale, imobilizare in aparat gipsat. Prin utilizarea bastonului se compenseaza instabilitatea in timpul mersului. Aceste articole ortopedice sunt fixe, reglabile in inaltime sau pliabile, din aluminiu sau lemn, cu maner curb sau in T, pentru barbati sau femei.
pe pagina
Vizualizare rapida
514,00 lei 543,00 lei Pret Redus!
-29,00 lei
0 Opinii

RP756S - Cadru sprijin subrat pliabil fix 

514,00 lei 543,00 lei Pret Redus!
-29,00 lei
Pret redus!
Adauga in cos
0 Opinii

FS966LH - Rolator cu 4 roti, frana si cos

580,00 lei
0 Opinii

RP755F - Cadru sprijin subrat detasabil cu frana 

610,00 lei
0 Opinii

RP691 ERA - Rolator cu 4 roti, sezut si cos si suport pentru antebrat

714,00 lei
Adauga in cos
0 Opinii

RP530 OCEANO - Rolator din aluminiu vopsit cu 4 roti, sezut, spatar reversibil si geanta pentru transport

739,00 lei
Adauga in cos
0 Opinii

RP535 URANO - Rolator din aluminiu vopsit cu 4 roti 

836,00 lei
Adauga in cos
0 Opinii

RP540 GAYA - Rolator din aluminiu vopsit, cu functie dubla

945,00 lei
Adauga in cos
Afisare 85 - 91 din 91 produse