Perne antidecubit Exista 38 produse.

Perne antidecubit
Perne antidecubit
Perna antidecubit este un real sprijin pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii care isi petrec majoritatea timpului imobilizati in pat sau intr-un scaun cu rotile. Ajuta foarte mult in cresterea fluxului sanguin si in eliberarea presiunii exercitata in zona osului coccis si a pielii din zona feselor. Pernele antidecubit va sunt oferite de catre Ortopedix.ro in mai multe variante: statice, gonflabile si ortopedice.

Subcategorii

  • Perne antidecubit gonflabile
    Perna antidecubit gonflabila, multicamera cu pompa de presiune alternata (mentine constanta presiunea in perna) sunt foarte eficiente oferind o buna distributie de presiune, dar au dezavantajul ca nu pot fi folosite decat in interiorul locuintei deoarece necesita o sursa de alimentare permanenta. Ofera utlizatorului confort si o viata mai buna ajutand in recuperarea medicala si in atenuarea durerilor provocate de lipsa de miscare.
  • Perne antidecubit statice
    Perna antidecubit statica se muleaza pe forma sezutului, presiunea exercitata de greutatea corpului se repartizeaza pe o suprafata mare si pericolul de aparitie a escarelor scade substantial. Pentru persoanele cu handicap locomotor, care sunt imobilizate o mare parte din timp pe fotoliu, scaun, scaun cu rotile (fotoliu rulant).
  • Perne ortopedice
    Pernele ortopedice elimina durerile de spate, cervicale si lombare; confortabile, din poliester, isi pastreaza forma pe termen lung, se adapteaza perfect la forma corpului. Sustin pozitia capului si mentin vertebrele cervicale intr-o pozitie apropiata de pozitia anatomica. Se pot folosi: acasa, la birou, la volan, in timpul calatoriilor.
pe pagina
Vizualizare rapida
990,00 lei 1 390,00 lei Pret Redus!
-400,00 lei
0 Opinii

ST721/2 - Perna umpluta cu aer din neopren cu doua sectiuni

990,00 lei 1 390,00 lei Pret Redus!
-400,00 lei
Pret redus!
Adauga in cos
Vizualizare rapida
1 490,00 lei 1 990,00 lei Pret Redus!
-500,00 lei
0 Opinii

Perna antidecubit pentru carucioare - ST905

1 490,00 lei 1 990,00 lei Pret Redus!
-500,00 lei
Pret redus!
Adauga in cos
Afisare 37 - 38 din 38 produse