ARF04 - Taloneta pentru metatarsal

29,00 lei cu TVA


ARF04

Cumparand acest produs primiti 1,45 lei prin programul nostru de fidelizare a clientilor. Astfel, cu aceasta comanda veti acumula un total de 1,45 lei , suma pe care o puteti folosi la urmatoarea comanda prin generarea unui cupon de reducere in sectiunea "Cupoanele mele" din contul dvs..Descriere

ARF04 - Taloneta pentru metatarsal 

- sprijina degetul si reduce durerea si presiunea cauzate de frictiunea cu pantofii sau alte suprafete;

- asigura confortul, protejeaza si hidrateaza bataturile dureroase;

- pentru protectie la talpa;

- diminueaza senzatiile neplacute din timpul mersului;

- previne aparitia calusurilor si bataturilor;

- realizat din gel foarte moale si flexibil;

- se potrivesc atat pentru piciorul stanga cat si pentru piciorul drept, proiectat anatomic sa se adapteze la forma neregulata a piciorului;

- imbunatateste circulatia sangelui  se poate spala cu sapun si apa calda, uscare naturala.

Aceste placute metatarsiene au fost proiectate sa ofere sprijin pentru metatarsian in probleme biochimice ale oaselor metatarsiene.

Se vand la pereche.

 ____________________________________________________________________

Asiguratii care au nevoie de orteze pot beneficia gratuit de aceste dispozitive daca sunt asigurati in sistemul de stat de asigurari de sanatate.
Pacientul trebuie sa obtina de la medicul de specialitate doua recomandari medicale: una special pentru Casa Judeţeana de Asigurari de Sanatate, alta pentru furnizorul de unde vor fi comandate dispozitivele medicale. 
Documente necesare:
- copia dupa buletinul parintelui si dupa certificatul de nastere a copilului 
- adeverinta doveditoare privind plata asigurarilor de sanatate. 
Documentele sunt depuse la Casa de Asigurari de Sanatate la biroul pentru dispozitive medicale. Prescriptiile medicale pentru orteze sunt valabile 30 de zile de la data emiterii. 
In situatia in care cererile pentru orteze conduc la depasirea fondului lunar aprobat, se intocmesc liste de prioritate pentru asigurati, pe categorii de dispozitive medicale.


Opinii

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

Scrieti o opinie

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

AKS-L4- Pat electric

AKS-L4- Pat electric

L4 - Pat electric
Pretul cu reducere este valabil doar in cazul in care plata se face la livrare