Pret redus! ARH32 - Orteza incheietura si degete Mareste

ARH32 - Orteza incheietura si degete

108,00 lei   

Reducere 8,00 lei


100,00 lei cu TVA


Cumparand acest produs primiti 5,00 lei prin programul nostru de fidelizare a clientilor. Astfel, cu aceasta comanda veti acumula un total de 5,00 lei , suma pe care o puteti folosi la urmatoarea comanda prin generarea unui cupon de reducere in sectiunea "Cupoanele mele" din contul dvs..Descriere

ARH32 - Orteza incheietura si degete

Aceasta orteza a fost conceputa pentru a repozitiona mana si degetul mare.

Incheietura mainii poate fi pozitionata la 45° de flexie sau extensie.

Include curea la degetul mare, curea degete si doua benzi antebrat.

Marimi:

S ~ 12-14 cm

M ~ 15-19 cm

L ~ 20-24 cm

________________________________________________________________________________________

Casa de Asigurari de Sanatate a judetului de domiciliu, deconteaza o data la 5 ani fiecarei persoane cu dizabilitati, achizitionarea unei orteze cu o valoare de maximum 1.104,44 lei (daca produsul dorit depaseste suma decontata, diferenta va fi platita de catre asigurat).
Aveti acest drept, daca prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate, nu ati primit un scaun rulant nou in ultimii 5 ani.

Pentru obtinerea gratuita a scaunului/fotoliului rulant, trebuie depus la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate un dosar care sa contina urmatoarele documente:

- Recomandarea din partea unui medic specialist (2 exemplare originale - valabile 30 de zile de la data emiterii);
- Certificatul gradului de handicap (copie);
- Ultimul cupon de pensie (in original);
- Certificatul de nastere sau Cartea de identitate a beneficiarului (copie);
- Cartea de identitate a asistenului personal (copie).

Cererea, in urma depunerii acestor documente, va fi aprobata conform legii, in termen de 30 de zile. Decizia primita de la Casa de Asigurari de Sanatate este valabila 30 de zile, timp in care puteti comanda un scaun/fotoliu rulant.

Pentru achizitiile efectuate prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate nu sunt valabile preturile promotionale si nu se acumuleaza puncte de fidelitate.


Opinii

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

Scrieti o opinie

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

AKS-L4- Pat electric

AKS-L4- Pat electric

L4 - Pat electric
Pretul cu reducere este valabil doar in cazul in care plata se face la livrare