Pret redus! ARH31 - Orteza termoplastic pentru police Mareste

ARH31 - Orteza termoplastic pentru police

75,00 lei   

Reducere 17,00 lei


58,00 lei cu TVA


Cumparand acest produs primiti 2,90 lei prin programul nostru de fidelizare a clientilor. Astfel, cu aceasta comanda veti acumula un total de 2,90 lei , suma pe care o puteti folosi la urmatoarea comanda prin generarea unui cupon de reducere in sectiunea "Cupoanele mele" din contul dvs..Descriere

Orteza termoplastic pentru police ARH31

Acest produs este recomandat in:
- tenosinovita de Quervain a incheieturii miinii,
- leziuni ale ligamentelor

Confectionata din propilena si polipropilena ofera o foarte mare durabilitate. Este captusita cu material textil si burete pentru un confort maxim.

Pentru a comanda marimea potrivita se masoara circumferinta incheieturii mainii.

________________________________________________________________________________________

Casa de Asigurari de Sanatate a judetului de domiciliu, deconteaza o data la 5 ani fiecarei persoane cu dizabilitati, achizitionarea unei orteze cu o valoare de maximum 1.104,44 lei (daca produsul dorit depaseste suma decontata, diferenta va fi platita de catre asigurat).
Aveti acest drept, daca prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate, nu ati primit un scaun rulant nou in ultimii 5 ani.

Pentru obtinerea gratuita a scaunului/fotoliului rulant, trebuie depus la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate un dosar care sa contina urmatoarele documente:

- Recomandarea din partea unui medic specialist (2 exemplare originale - valabile 30 de zile de la data emiterii);
- Certificatul gradului de handicap (copie);
- Ultimul cupon de pensie (in original);
- Certificatul de nastere sau Cartea de identitate a beneficiarului (copie);
- Cartea de identitate a asistenului personal (copie).

Cererea, in urma depunerii acestor documente, va fi aprobata conform legii, in termen de 30 de zile. Decizia primita de la Casa de Asigurari de Sanatate este valabila 30 de zile, timp in care puteti comanda un scaun/fotoliu rulant.

Pentru achizitiile efectuate prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate nu sunt valabile preturile promotionale si nu se acumuleaza puncte de fidelitate.


Opinii

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

Nota 
2015-01-26

Retur Orteza termoplastic pentru police

Buna ziua
Doresc sa va multumesc pentru promptitudine, schimbul a fost facut ieri. Cu siguranta voi mai comanda produse de la dumneavoastra si voi recomanda produsul achizitionat si altor persoane.
O zi buna!

Nota 
2015-01-26

Retur Orteza termoplastic pentru police

Buna seara
Inafara faptului ca am comandat pt mana dreapta si orteza pare sa fie pentru stanga, produsul pare sa fie bun. Cu alte cuvinte cum trebuie sa procedez pentru a returna produsul gresit si a primi ceea ce am comandat? Problema este ca a aparut o durere la incheietura mainii si daca o mut pe mana stanga sta perfect, nu deranjeaza.
Am rugamintea sa ma informati in legatura cu schimbarea produsului in cel mai scurt timp posibil.
Multumesc anticipat!

Scrieti opinia dvs. !

Scrieti o opinie

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

AKS-L4- Pat electric

AKS-L4- Pat electric

L4 - Pat electric
Pretul cu reducere este valabil doar in cazul in care plata se face la livrare