Pret redus! ARH21 - Orteza cu atela pentru police si articulatia mainii Mareste

ARH21 - Orteza cu atela pentru police si articulatia mainii

96,16 lei   

Reducere 60,16 lei


36,00 lei cu TVA


Cumparand acest produs primiti 1,80 lei prin programul nostru de fidelizare a clientilor. Astfel, cu aceasta comanda veti acumula un total de 1,80 lei , suma pe care o puteti folosi la urmatoarea comanda prin generarea unui cupon de reducere in sectiunea "Cupoanele mele" din contul dvs..Descriere

Orteza cu atela ARH21 pentru police si articulatia mainii

Culoare:

Negru sau crem

- Orteza este dotata cu o atela pentru sustinerea degetelor, adjustabila.
- Confera un confort marit si da senzatia de uscat in interior, datorita materialului ce permite ventilatia aerului. Stabilizare ferma printr-o banda de sustinere suplimentara.

Acest produs este recomandat in:
-  Sindromul de tunel carpian, tenosinovita, entorse , luxatii, dupa indepartarea aparatului gipsat, imobilizarea incheieturii mainii dupa traumatisme, stabilizarea articulatiei, imobilizarea partiala in cazul traumatismelor la nivelul mainii si degetelor, posturare in paralizii centrale.

Pentru a comanda marimea potrivita se masoara circumferinta incheieturii mainii.

 

Asiguratii care au nevoie de orteze pot beneficia gratuit de aceste dispozitive daca sunt asigurati in sistemul de stat de asigurari de sanatate.
Pacientul trebuie sa obtina de la medicul de specialitate doua recomandari medicale: una special pentru Casa Judeţeana de Asigurari de Sanatate, alta pentru furnizorul de unde vor fi comandate dispozitivele medicale. 
Documente necesare:
- copia dupa buletinul parintelui si dupa certificatul de nastere a copilului 
- adeverinta doveditoare privind plata asigurarilor de sanatate. 
Documentele sunt depuse la Casa de Asigurari de Sanatate la biroul pentru dispozitive medicale. Prescriptiile medicale pentru orteze sunt valabile 30 de zile de la data emiterii. 
In situatia in care cererile pentru orteze conduc la depasirea fondului lunar aprobat, se intocmesc liste de prioritate pentru asigurati, pe categorii de dispozitive medicale.


Opinii

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

Scrieti o opinie

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

AKS-L4- Pat electric

AKS-L4- Pat electric

L4 - Pat electric
Pretul cu reducere este valabil doar in cazul in care plata se face la livrare