Pret redus! ARK2109 - Orteza genunchi -Suport ligamente incrucisate - Genunchiera Mareste

ARK2109 - Orteza genunchi -Suport ligamente incrucisate - Genunchiera

99,00 lei   

Reducere 26,00 lei


73,00 lei cu TVA


Cumparand acest produs primiti 3,65 lei prin programul nostru de fidelizare a clientilor. Astfel, cu aceasta comanda veti acumula un total de 3,65 lei , suma pe care o puteti folosi la urmatoarea comanda prin generarea unui cupon de reducere in sectiunea "Cupoanele mele" din contul dvs..Descriere

Orteza genunchi  suport ligamente incrucisate - Genunchiera ARK 2109

3XL ~ 47-50 cm

Acest produs este recomandat pentru:
- Afectiuni minore ale meniscului sau rotulei
- Padul circular de la nivelul rotulei ofera o usoara stabilizare a acesteia
- Suprasolicitare
- Pentru a proteja genunchiul in activitati sportive

Caracteristici:
Neoprenul, materialul din care aceasta este confectionat, retine caldura mult dorita pentru o mai buna mobilitate a articulatiei.

________________________________________________________________________________________

Casa de Asigurari de Sanatate a judetului de domiciliu, deconteaza o data la 5 ani fiecarei persoane cu dizabilitati, achizitionarea unei orteze cu o valoare de maximum 1.104,44 lei (daca produsul dorit depaseste suma decontata, diferenta va fi platita de catre asigurat).
Aveti acest drept, daca prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate, nu ati primit un scaun rulant nou in ultimii 5 ani.

Pentru obtinerea gratuita a scaunului/fotoliului rulant, trebuie depus la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate un dosar care sa contina urmatoarele documente:

- Recomandarea din partea unui medic specialist (2 exemplare originale - valabile 30 de zile de la data emiterii);
- Certificatul gradului de handicap (copie);
- Ultimul cupon de pensie (in original);
- Certificatul de nastere sau Cartea de identitate a beneficiarului (copie);
- Cartea de identitate a asistenului personal (copie).

Cererea, in urma depunerii acestor documente, va fi aprobata conform legii, in termen de 30 de zile. Decizia primita de la Casa de Asigurari de Sanatate este valabila 30 de zile, timp in care puteti comanda un scaun/fotoliu rulant.

Pentru achizitiile efectuate prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate nu sunt valabile preturile promotionale si nu se acumuleaza puncte de fidelitate.


Opinii

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

Nota 
2015-06-04

Corect

Da. Acest produs (ARK2109) protejeaza/sustine ligamentele incrucisate. Celelalte, daca nu au pret, nu sunt momentan pe stoc.

Nota 
2015-06-03

genuncchiera LIA

Acest produs protejeaza ligamentele incrucisate asa cum se specifica aici?Mai sunt doua produse recomandate pentru leziuni de ligamente ,dar nu apare nici un pret ,cred ca nu le aveti pe stoc.

Scrieti opinia dvs. !

Scrieti o opinie

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

AKS-L4- Pat electric

AKS-L4- Pat electric

L4 - Pat electric
Pretul cu reducere este valabil doar in cazul in care plata se face la livrare