ARK2104A - Orteza genunchi obezi / Genunchiera suport rotula si ligamante Mareste

ARK2104A - Orteza genunchi obezi / Genunchiera suport rotula si ligamante

80,00 lei cu TVA


Cumparand acest produs primiti 4,00 lei prin programul nostru de fidelizare a clientilor. Astfel, cu aceasta comanda veti acumula un total de 4,00 lei , suma pe care o puteti folosi la urmatoarea comanda prin generarea unui cupon de reducere in sectiunea "Cupoanele mele" din contul dvs..Descriere

ARK2104A - Orteza genunchi obezi / Genunchiera suport rotula si ligamante

Realizata din neopren cu stabilizatori duali metalici situati in lateralul genunchiului  avand curele care ofera suport ajustabil si fixare optima, cusaturi fine pentru un confort sporit  inchidere cu scai pentru partea superioara a genunchiului pentru  utilizare usoara

Acest produs este recomandat pentru:
- afectiuni minore ale meniscului sau rotulei
- ofera suport confortabil, ferm si protectie in cazul  accidentarilor moderate pana la severe ajutand la prevenirea reaccidentarii in timpul activitatilor fizice de zi cu zi

Caracteristici:
Neoprenul, materialul din care aceasta este confectionat, retine caldura mult dorita pentru o mai buna mobilitate a articulatiei atele metalice pentru sustinere , stabilitate , inchidere pe partea superioara tip scai pentru o utilizare usoara , curele rezistente pentru suport ajustabil si fixare optima

Pentru a comanda marimea potrivita se masoara circumferinta piciorului deasupra genunchiului cu 6-7 cm.

Marime:
S ~ 34-36 cm
M ~ 36-38 cm
L ~ 38-41 cm
XL ~ 41-44 cm
2XL ~ 44-47 cm
3XL ~ Obezi
___________________________________________________________________________________________________

Casa de Asigurari de Sanatate a judetului de domiciliu, deconteaza o data la 5 ani fiecarei persoane cu dizabilitati, achizitionarea unui scaun/fotoliu rulant cu o valoare de maximum 1.263,66 lei (daca produsul dorit depaseste suma decontata, diferenta va fi platita de catre asigurat).
Aveti acest drept, daca prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate, nu ati primit un scaun rulant nou in ultimii 5 ani.
Pentru obtinerea gratuita a scaunului/fotoliului rulant, trebuie depus la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate un dosar care sa contina urmatoarele documente:
- Recomandarea din partea unui medic specialist (2 exemplare originale - valabile 30 de zile de la data emiterii);
- Certificatul gradului de handicap (copie);
- Ultimul cupon de pensie (in original);
- Certificatul de nastere sau Cartea de identitate a beneficiarului (copie);
- Cartea de identitate a asistenului personal (copie).
Cererea, in urma depunerii acestor documente, va fi aprobata conform legii, in termen de 30 de zile. Decizia primita de la Casa de Asigurari de Sanatate este valabila 30 de zile, timp in care puteti comanda un scaun/fotoliu rulant.
Pentru achizitiile efectuate prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate nu sunt valabile preturile promotionale si nu se acumuleaza puncte de fidelitate.


Opinii

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

Scrieti o opinie

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

AKS-L4- Pat electric

AKS-L4- Pat electric

L4 - Pat electric
Pretul cu reducere este valabil doar in cazul in care plata se face la livrare