Pret redus! ARK1014 - Orteza suport dinamic genunchi Mareste

ARK1014 - Orteza suport dinamic genunchi

Produs cu
TRANSPORT GRATUIT!

560,00 lei   

Reducere 60,00 lei


500,00 lei cu TVA


Cumparand acest produs primiti 25,00 lei prin programul nostru de fidelizare a clientilor. Astfel, cu aceasta comanda veti acumula un total de 25,00 lei , suma pe care o puteti folosi la urmatoarea comanda prin generarea unui cupon de reducere in sectiunea "Cupoanele mele" din contul dvs..Descriere

Orteza suport dinamic genunchi ARK1014 

Acest produs este recomandat pentru:

- Rupturi ale ligamentelor incrucisate;
- Suport in caz de instabilitate cauzata de ruptura de ligament colateral.

Pentru a comanda marimea potrivita se masoara circumferinta piciorului deasupra genunchiului cu 6-7 cm.

 

XXXL ~ obezi  

______________________________________________________________________________

Asiguratii care au nevoie de orteze pot beneficia gratuit de aceste dispozitive daca sunt asigurati in sistemul de stat de asigurari de sanatate.
Pacientul trebuie sa obtina de la medicul de specialitate doua recomandari medicale: una special pentru Casa Judeţeana de Asigurari de Sanatate, alta pentru furnizorul de unde vor fi comandate dispozitivele medicale.

Documente necesare:
- copia dupa buletinul parintelui si dupa certificatul de nastere a copilului
- adeverinta doveditoare privind plata asigurarilor de sanatate.

Documentele sunt depuse la Casa de Asigurari de Sanatate la biroul pentru dispozitive medicale. Prescriptiile medicale pentru orteze sunt valabile 30 de zile de la data emiterii.

In situatia in care cererile pentru orteze conduc la depasirea fondului lunar aprobat, se intocmesc liste de prioritate pentru asigurati, pe categorii de dispozitive medicale.


Opinii

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

Scrieti o opinie

Ati cumparat sau ati testat acest produs? Doriti sa ii informati si pe alti cumparatori despre avantajele si dezavantajele produsului? Scriind opinia dvs. ii ajutati pe ceilalti sa faca alegerea potrivita!

AKS-L4- Pat electric

AKS-L4- Pat electric

L4 - Pat electric
Pretul cu reducere este valabil doar in cazul in care plata se face la livrare